Kanon

Nu verkar bilen funka som den ska iaf, luktar lite bränt av lite oljeläckage, men tror inte det ska vara någon fara ;D
Medans jag var ute i garaget och sedan tog mig en liten provrunda skrev lillbrorsan denna fina dikt:

Gutten spottar och fräser, med sin vita super-räser.
Ut på gatan han spinner, snön, från hettan, smälter och rinner.

Kör på en katt eller två, är nått han gör då och då.
Men hur han snurrar ratten så, är det ingen som kan förstå,

Hem till Serra han far, ack, med rumpan bar,
för han glömde sin kalling, när han badade badkar.

Sen blir det bråttom hem, för att leka med sin bästa vän;
Emil, hans lillebror, som gillar att klappa kor.

Men nu ska jag ge mig, för nu har han åkt,
lägga pennan på hyllan, för det här var jävligt lågt..

Han är go den där ^^

Nu ska jag börja packa ner lite prylar inför morgondagen då det blir angling/ismete, fick över 150mörtar i stugan så det finns lite att ta av nu =)

Som en klok bossebildoktor en gång sa:
Börja alltid en felsökning med att ladda batteriet (Y)

3D

yes, igår blev det bara ett inlägg då jag drog till Posaa ist å kikade på hans nya 3DTV.
Riktigt fin bild på sånna, fränt med 3D, nästan så jag ska sälja min å köpa en ny =D
Blev iaf heldag där igår med Pizza, Öl, Wirre, 3Dfilm och trevligt sällskap, underbar onsdag!

Nu blire ut i garaget igen å putsa lite =)

Bakning

Inatt har det inte blivit mkt sömn, knappt hunnit somnat. Så nu försöker man piggna till med massa koppar kaffe.
Iaf, tänkte slänga upp ett inlägg såhär på morgonkvisten och då börjar jag med bakningen vi har utfört de tidigare dagarna. Dock hade jag inga bilder på chokladkolorna, så ni för nöjja er med lussekatterna ;p

S knådar:


Vi hade tyvärr hunnit nalla några innan kortknäppningen, men här är våra mästervärk:






Hej hopp, kaffekopp

Skärpning

Jag är verkligen dålig på att hålla min blogg uppdaterad varje dag, lär försöka skärpa till mig på den fronten, är inte hemma just nu så har tyvärr inga bilder att dela med mig av idag heller.. Ska försöka dra ett par snabba inlägg imon med en massa bilder och roligheter så ni ser lite vad jag fifflar med om dagarna =)

Igår blev det iaf lussekatts bakning med Serafina, riktigt goda å fina blev dom iaf, fått beröm för dom av flertalet faktiskt. Hon har dessutom hunnit ätit upp alla chokladkolor vi bakade i förrgår :p

Idag kanske jag har fått fart på bilen efter x antal timmar i garaget. Den funkade iaf sist jag prövade så testar igen imon å hoppas på det bästa! (men med turen jag har hos mina bilar så lär väl inte den funka) ;p

Nu ska jag iaf kika på film, men försöker kasta upp ett par inlägg imon med lite bilder (Y)


lör-sön

Till lördagen då, började dagen med att skjutsa runt morsan lite snabbt, sedan ringde Johan och glasbanken väntade med öppna armar. Efter en massa plockande med olika ölsorter så begav jag mig hem till Johan å inväntade Jocke som jag mötte på systemet. Blev lite Tiger Woods i väntan på att Elias skulle komma å hämta oss inför våran bastukväll.

Väl nere hos Elias kikade vi på innebandy vm och spelade öl black jack tills resten av folket anlände, Pettan och Larre ramlade in och då återstod bara 2 personer, men tog inte så lång stund förrens Klangen å Jofa också snubblade in över tröskeln, då blev det bastu för hela slanten, fyfan va underbart skönt :D
Bastu, Öl och skitsnack med riktigt nice sällskap, kan ju knappt bli bättre. =)

Efter bastun åkte vi upp till Hofors igen för att få i oss lite krubb, och sedan chillfest hemma hos Johan igen.
Så tack för en trevlig kväll!

Söndag:
Hittills har jag väl inte åstakommit så mkt under söndagen, mest slappardag, dusch, chokladkola bakning och Kinamat med S. Riktigt fint!
Ska strax baka lite lussebullar också, återkommer med bilder =)


Inaktivt

Precis som topic lyder har det blivit så, segdagar i garaget med biljäveln som vägrar att ge med sig ;p

Skriver tyvärr inget roligt inlägg just nu heller då jag har alldeles förlite tid för det, ska strax skjutsa farsan på julbord med firman, sen blire att ta sig till Johan för en fin kvälls whiskey. Sedan startar ju Idolfinalen som jag ska kolla på med S, fint de =)

Laddar iaf upp lite bilder på vårat "fina" pepparkakshus som blev lite misslyckat, men ändå roligt å speciellt, haha.
Anledning att dörr och fönster ligger på sidan är att vi inte riktigt tänkte till när vi skar ut hålen :D

FÖRE:
Före

EFTER:
Efter

Min fina gran :D
Efter

En dag eller två

Gårdagen var riktigt skön faktiskt, först slappning å häng hemma hos S, sen plockade Johan upp mig.
Drog å handlade lite snask inför våran filmkväll. Så pizza/chirre käkades, glögg värmdes, whiskey kyldes m.m. . Kikade först på Blade 1, övergick till Hole in One sedan blev det Magnus Betner - Tal till nationen och slutligen började vi kolla på The Tournament, men Johan somnade så stängde av å slog över till Vänner ist. :p

Slöarslet sov till 14 medans jag blev väckt ett antal ggr på morgonkvisten runt 11 tiden. Kollade klart på The Tournament och sen begav vi oss ut i garaget med varsin varm kopp av det svarta.
Pillade lite på kärran men blev inte så jättemkt gjort, återgår till det igen imon!

Nu blire att kika på lite Eva & Adam och sedan somna till förmodligen Vänner ;p

Imon kastar jag upp lite olika bilder för att få lite fart på bloggen =)


Tröttface

Återkom aldrig igår och har inte blivit mkt skrivande idag heller. Klockan är nu 03.35 och orkar inte skriva så mkt mer just nu heller, tänkte bara visa att jag levde ;p

har en sovande Johan i sängen iaf, haha.
återkommer igen imon. pZ

Andra advent

Gårdagens mat var iaf as nice, efteråt åkte vi hem till mig och myste med glögg och kollade på film, trollkarlens lärling.

Idag har varit en skön slappardag, vaknade 12.40 pga. att telefonen ringde, fixade massa saker och sen åkte vi och handlade inför kvällens julbakning. Så för tillfället håller vi på att skapar egna pepparkaksbitar till ett pepparkakshus, kommer väl bild på det när det är färdigt =)

Återkommer senare...

Full fart

För tillfället har jag väl inte så mkt å skriva. Kört bil i princip hela dagen. 
Började med att skjutsa Serafina till jobbet, hem å tog en kopp kaffe, sen skulle morsan iväg.
Åkte runt med henne till 8 olika ställen för att göra både det ena å det andra. Åter hemma, då var det bara sätta sig igen för att åka å skotta hemma hos farmor, hon blev glad iaf. =)
Hem igen och då skulle Serafina ha kaffe till jobbet, så kokade en termos å begav mig dit, hinner bara hem å vända igen så skulle morsan återigen ha skjuts, släpper av henne och sedan drog jag iväg med Klangen för att lägga ner en mörtstuga, hackade upp ett hål å grötade ner buren. Bara vänta å se till nästa vecka, hoppas det har landat ett par småjävlar så man får dragga upp dom feta krokodilerna!
Återigen var man hemma, går 10 min sen ringer lillbrorsan å vill ha skjuts, så fixade väl det också när jag ändå var på rullning.
Han sitta vid datorn en timme sen var det dags att handla lite käk, så nu står jag och s å lagar kycklingtacos, mmmh
Smaklig måltid.. tack =)

Gårdagens film blev iaf Prinsessan och Grodan, helt okej faktiskt :p


Mysfredag

Drog mig till 12.30 idag, riktigt skönt! Började morgonen som de flesta mornar, en kopp kaffe å datorn. Medans jag satt där spelade jag minecraft i brist på annat och tiden bara rann iväg utan att man tänkte på det, som vanligt ;p

För er som inte vet vad Minecraft är så är det ett relativt nytt spel som en svensk har tagit fram, det är inge avancerat spel alls och ser riktigt B ut. Har egentlingen ingen riktig funktion då det inte går att klara ut och inga bossar m.m. man ska klara. Utan det är mer som ett arkitektliknande spel, där man gräver och utforskar allt under jorden då man kan hitta olika slags material som man kan kombinera och göra saker av. Riktigt roligt när man väl kommer in i det, dock är det inte helt utvecklat än.

Men vilket fall, älsk kom hem och vi åkte å käkade på sushibaren, till förrätt blev det någon form av lax, var helt okej. Till huvudrätt så blev det dock en sallad, parmaskinka och halloumiost med alla möjliga sorters frukter, riktigt gott faktiskt!

Kvällen fortsatte med att åka å handla en pringlesburk och efterrätt som bestod av 2 pheta muffins, strawberry love och toffee. Sen bar det av hemmåt för att kika på Idol. Jay är fan riktigt grym sångare, fast hade redan satt han som finalist när man såg han i audition. Final nästa fredag då =)

Nu blire till att röra sig mot sängen för att kika på någon rulle, vilken har jag ingen aning om än så länge, tar väl upp det imon om den var värd att se.


Handla, men inte riktigt som planerat

Då har dagen gått då, helt slut i både ben å ögon, fast det ena hänger nog på 4 timmars sömn.
Vilket fall, var tänkt att jag skulle försöka hitta lite julklappar idag när jag var ut å handlade, slutade dock med att vi besökte 4 mataffärer, 4 elektronik affärer och IKEA, sen åkte vi hem.
Jag som hade planerat att få undan det mesta av julklapparna idag, men nu står jag här utan en enda. ;/
Det enda jag åstadkom var en TV som jag fixade fram åt min farmor som hon skulle ge bort.
Men det hinns väl med förhoppningsvis ;)

Nu sådär på kvällskvisten drog jag å lirade lite "pingpong" med Klugge å Jofa, riktigt roligt faktiskt!
Sedan hämtade jag upp älsk som var å kollade på lite bilder från ett bröllop vi var på i somras.
När vi anlände hem till mig dukades det upp en massa smörgås snask på bordet som fick bli en riktigt fin baguette, nästan så att subway kan lägga ner sin verksamhet å låta mig ta över ist :)

Oscar Linnros ikväll på slick också, men det skiter man väl i, sängen ropar på mig så nu blire till att plöja igenom ett par vänner avsnitt!

Tidig morgon

Hm, är inte varje dag man kliver upp denna tiden, närmare bestämt 06.30. Tur för älsk att någon hade klockan på ringning iaf =)
07.00 var man ute i bilen och mätaren stod på -21c, nu man vill vara utomlands.

Nu sitter man lika trött som vanligt den här tiden och tar en fet mugg kaffe för att vakna till liv! Idag är dagen jag skulle på arbetsintervju som jag sa ifrån mig igår kväll och hoppas dom hade överseende med det, fick förhinder och tror inte det var något som passade mig iaf, läste på forum att det inte är ett så bra företag som det låter.

Idag blir det ist, när tiden tillåter att dra å handla lite julklappar m.m.
Slänger väl ut en bild här om jag hittar något fynd!

Hej hopp, kaffe kopp

Jobbsökning

Eftersom bloggen krånglade igår så hamnar jag en dag efter, men det jag tänkte tala om är att jobbsökningen har legat högre än någonsin nu, i förrgår satt jag 5 timmar för att hitta något som man hade en chans att få och som inte har med min utbildning och göra, men jag har försökt tagit tag i detta nu!

-------------

Idag 10.00 ringer det ett dolt nummer, tänkte inte svara eftersom jag hatar när sådanna ringer, men svarade iaf och tur var väl det eftersom det var från ett av företagen som jag hade sökt, så det blir arbetsintervju imorgon kl 10.00, snabba ryck! =)


Nystartad blogg för ett nytt liv

En nystart på livet är vad jag behöver just nu, därför ska jag försöka göra det jag egentligen avskyr, att blogga.

Håller på att förlora det bästa jag har, så nu är det bara att kämpa!

Håll utkik och se vad som händer!

RSS 2.0